Rabbit Vibrator Dildo – Paars

29.95

SKU: 1001-P Categorieën: , ,

Deze populaire klassieke Rabbit vibrator van TipsToys garandeert explosieve sensatie. De dikke Vibrator van 4.3 cm stimuleert de wand van de vagina intenst. Let daarom ook op of je deze Rabbit wel baas kan! Met 10 verschillende vibratie standen doet deze super dildo het goed in het nachtkastje om zo het seksleven weer nieuw leven in te blazen.
De vibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt. Aan de bovenkant is de speciale verhoging geplaatst die de clitoris extra stimuleert.
Het seksspeeltje heeft 10 vibratie standen die je kunt bedienen met het drukknopje op het speeltje zelf. De clitoris stimulans bevat ook over 10 verschillende vibraties. Dit maakt het mogelijk om de ultieme genot te vinden. Tevens om de climax nog meer op te voeren beschikt deze “rabbit” over temperatuur verhoging. Druk hiervoor op de speciale knop.

4 op voorraad

Specificaties

  • 10 vibraties standen in de kop van de Rabbit
  • 2 motors verwerkt in de Vibrator
  • Dikte van 4.3 cm om het nog spannender te maken
  • Lekkere dikke kop voor veel plezier!
  • Advies: niet volledig onderdompelen in water voor langere tijd

Extra informatie

De vibrator is gemaakt van hoogwaardige zijdezachte siliconen waardoor deze eenvoudig in te brengen is en je een hemelse sensatie ervaart. De siliconen zijn bovendien huidvriendelijk en 100% veilig om te gebruiken.
Tevens kan deze vibrator eenvoudig worden opgeladen door middel van de meegeleverde Usb-kabel. Dankzij het ergonomische design ligt de vibrator fijn in de hand en daarnaast is deze gemakkelijk te reinigen. Zo kun je deze altijd volledig hygiënisch gebruiken, wel zo fijn.