Uitverkocht

Dildo water spuit

48.95

SKU: D6 Categorieën: ,

TipsToys komt met een nieuwe variant Sex toy, een dildo die water spuit. Deze Spuitende Dildo D6 zal de meeste vrouwen achterover doen slaan wanneer ze deze levensechte grote dildo aan het werk zien. Deze mannelijke goed gevormde penis is een genot voor de vrouw. Onder de douche of in de keuken, overal kun je deze sex toy dildo aan bevestigen. Laat de vibratie met 10 verschillende frequenties verder zijn werk doen. Tevens beschikt deze dildo over een afstandsbediening en een functie die ervoor zorgt dat de dildo koud of warm water spuit.
Wanneer de dildo functioneert, klik je 2 keer snel achter elkaar op de afstandsbediening om de water spray te bedienen.

Uitverkocht

Interne structuur

Als je de meest levensechte look en gevoel wilt in een klassiek bestverkochte uitvoering, dan is deze 21cm grote penis het speeltje voor jou. Gemaakt van Cyber Skin voor het meest natuurlijke en realistische gevoel dat je hebt ervaren. Deze Real Man dildo is dé perfecte penis voor maximale penetratie en orgasme maar ook voor realistische prestaties!

Realistische penis

De penis tijdens de opwindingsperiode is erg sterk, met duidelijke klieren en zelfs de testikels zijn getextureerd.

Deze penis is kan gebruikt worden onder de douche maar is niet volledig waterdicht.  Om de dildo onder te dompelen in bad of water raden wij af. Wel is deze sex toy geschikt voor alle glijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis.

 

Afmeting

Het formaat van deze bewegende dildo is 21 x 4.1 cm. De penis zelf heeft een inbreng lengte van 16 cm met een dikte van 4.1 cm en 360 gram. De Dildo is licht buigzaam. Ook is de kwaliteit uitmuntend te noemen, luxe uitstraling, betrouwbare ABS en Siliconen.