Bewegende dildo vibrator ‘Op en Neer met verwarming’

42.95

TipsToys kom nu met de nieuwste variant Sex toy tril die op en neer gaat. Deze dansende Dildo D7 met verwarming zal de meeste vrouwen achterover doen slaan wanneer ze deze levensechte grote dildo aan het werk zien. Deze mannelijke goed gevormde vibrator penis is een genot voor de vrouw. Onder de douche of in de keuken, overal kun je deze sex toy dildo aan bevestigen. Laat de vibratie met 20 verschillende frequenties verder zijn werk doen. Tevens beschikt deze bewegende dildo over een afstandsbediening en een functie die ervoor zorgt dat de dildo “op en neer” gaat, dit maakt het spelletje nog leuker. Wil je het gevoel nog realistischer maken zet dan de knop aan die ervoor zorgt dat de dildo verwarmd wordt.

1 op voorraad

Interne structuur

Als je de meest levensechte look en gevoel wilt in een klassiek best verkochte uitvoering, dan is deze 21 cm penis het speeltje voor jou. Gemaakt van Cyber ​​Skin voor het meest natuurlijke en realistische gevoel dat je hebt ervaren, deze sex toy dildo is de perfecte penis voor maximale penetratie en realistische prestaties! Plak de sterke zuignap aan de basis op elk oppervlak voor een rit waarbij je het verschil tussen een echte penis niet meer kan onderscheiden!

Realistische penis

De realitief normale penis is tijdens de opwindingsperiode erg sterk, met duidelijke klieren en zelfs de testikels zijn getextureerd. Deze penis is geschikt voor alle glijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis. Je kunt zelf een geile party houden wanneer je gaat douchen. De dildo is niet geschikt om langdurig onder water de dompelen!

Afmeting

Het formaat van deze bewegende dildo is 21 x 3.7 cm. De virbator zelf heeft een inbreng lengte van 15 cm met een dikte van 3.7 cm en een gewicht van 292 gram. De Dildo is licht buigzaam maar de volledig geautomatiseerde Dildo beweegt zelf in verschillende hoogte standen wat ervoor zorgt dat er voor elke type vrouw wat lekkers tussen zit. Ook is de kwaliteit uitmuntend te noemen, luxe uitstraling, betrouwbare TPE-materialen (beter dan gewone siliconen).